Laten we

kennismaken

De kennismakingsactiviteiten zitten er bijna op. Heb je nog een vraag, laat het ons weten via [email protected]

Proef de sfeer – aanmelden
Bij binnenkomst ontvang je een persoonlijk rooster met 3 rondes. Tijdens de rondes volg je een reguliere les aan de hand van een leuke werkvorm, ga je aan de slag met een miniproject en sluit je af met het onderdeel coaching.

Ouders/verzorgers zullen tijdens een van de rondes in ons theater een korte presentatie krijgen door de brugklascoördinator en de conrector onderbouw.


Open Huis – vrije inloop

We ontvangen je graag in ons vernieuwde lichte en groene schoolgebouw tijdens het Open Huis. Dit jaar organiseren we deze twee keer, zonder inschrijving. Op vrijdag 18 november van 18:00 tot 21:00 en op zaterdag 4 februari van 10:00 tot 13:00 kan je vrij rondlopen en op een aantal momenten een demonstratie bijwonen of actief meedoen. Denk bijvoorbeeld aan onze klimwand met tokkelbaan!


Maak kennis met het Picasso – aanmelden

Op woensdagmiddagen in februari kan jij kennismaken met het Picasso Lyceum! Tussen 14:30 en 16:00 uur krijg je 2 of 3 minilesjes aangeboden. Deze lesjes mag je met een vriendje of vriendinnetje volgen.

Ouders/verzorgers gaan tussentijds even naar huis, een boodschap doen of drinken een kopje koffie in de aula. In de aula zullen ook medewerkers aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.


Ondertussen kunt u via de mail vragen stellen via [email protected]. Wij nemen graag contact met u op. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Aanmelden