Laten we

kennismaken

Leuk dat je met ons kennis wil maken! Vanaf 27 november kan je je inschrijven voor een van de onderstaande wervingsmomenten.

Het inschrijven zal gaan via deze pagina. Bij het OPEN Huis is een inschrijving niet nodig, dit zal een dag zijn met vrije inloop.

 

  • Zaterdag 3 februari 2024 10.00 – 13.00 uur – Open Huis

 

 

Heb je tussen de kennismakingsactiviteiten door vragen? 

Laat het ons weten via [email protected]

Lesjesavond en informatie voor ouders groep 7 en 8 – aanmelden
Deze avond organiseren we op dinsdag 23 januari 2024 van 19.00-20.30 uur. Bij binnenkomst ontvang je een persoonlijk rooster met 3 rondes. Tijdens de rondes volg je een reguliere les aan de hand van een leuke werkvorm, ga je aan de slag met een miniproject en sluit je af met het onderdeel coaching.

Ouders/verzorgers zullen tijdens een van de rondes in ons theater een korte presentatie krijgen en in de andere ronde(s) aansluiten bij een lesje. Leuk!


Open Huis – vrije inloop

We ontvangen je graag in ons vernieuwde lichte en groene schoolgebouw tijdens het Open Huis. Ook dit jaar organiseren we deze zonder inschrijving. Op zaterdag 3 februari van 10:00 tot 13:00 kan je vrij rondlopen, kan je een presentatie volgen in ons theater en op een aantal momenten een demonstratie bijwonen of actief meedoen. Denk bijvoorbeeld aan onze klimwand met tokkelbaan!


Kennismakingslessen – aanmelden

Op woensdagmiddagen eind januari en in februari kan jij kennismaken met het Picasso Lyceum! Tussen 14:30 en 16:00 uur krijg je 2 of 3 minilesjes aangeboden. Deze lesjes mag je met een vriendje of vriendinnetje volgen.

Ouders/verzorgers gaan tussentijds even naar huis, een boodschap doen of drinken een kopje koffie in de aula. In de aula zullen ook medewerkers aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.


Ondertussen kunt u via de mail vragen stellen via [email protected]. Wij nemen graag contact met u op. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Aanmelden