Laten we

kennismaken

Picasso leidt je rond

Je kan de school ontdekken door middel van een rondleiding*. Dat kan samen met een leerling, een docent of zelfstandig met een speurtocht. Jij mag kiezen! We bieden deze mogelijkheid op

• woensdag 16 februari 17.00 – 20.30 uur
  • zaterdag 19 februari 10.00-14.00 uur
  • woensdag 23 februari 16.00 – 20.00 uur
  • donderdag 10 maart 19.00-21.00 uur
  • zaterdag 12 maart 10.00-14.00 uur
  • zaterdag 19 maart 10.00-12.00 uur

Heb je interesse, schrijf je dan in.

*Leerlingen van groep 8 mogen weer onze school in! Schrijf je in met een vriendje of vriendinnetje als je dat nog leuker vindt. Per leerling mag 1 ouder mee.

Picasso geeft ’s avonds online les

Wil je een keer lessen volgen? Dat kan binnen de huidige maatregels online. Wil je de school ook van binnen zien (aanrader), dan is het handig om je ook in te schrijven voor een rondleiding. Per leerling mag 1 ouder/verzorger mee.

Online lessen zijn er op:

• woensdag 23 februari 19.00 – 21.00 uur
  • donderdag 10 maart 19.00 – 21.00 uur

Na je inschrijving kan je je eigen programma samenstellen voor deze avond.

Picasso geeft online les

Je kan je zelf of met een vriend of vriendin inschrijven voor kennismakingslessen. Deze lessen geven we op 19 januari en 9 februari van 14.00 – 16.30 uur. Dan zien we je graag!

Picasso beantwoordt vragen

Wil je graag in contact komen en een vraag stellen?  Druk op de knop om een mail te versturen en we nemen contact op.

Picasso geeft je les

Op 4 november ontvingen we de eerste basisscholen bij ons op school. Samen met klasgenootjes konden een aantal lessen worden gevolgd. Deze lessen vonden tijdens schooltijd plaats.

Escape room ‘Picasso en de Rare Kwast’

Op 1 februari staat de volgende ronde ingepland. Binnen de huidige richtlijnen is er geen ruimte om leerlingen op school te ontvangen. Wij zorgen voor een leuk alternatief in de vorm van een escaperoom. Benodigde spullen zullen we vooraf op de basisschool afgeven. Als basisschool interesse? Laat het weten via [email protected]

In gesprek met Picasso (online) – Open Huis

Op 28 januari van 15.30 – 21.00 uur

bieden we de mogelijkheid om op thema’s kleinschalig gesprekken van 15 minuten te voeren met medewerkers en leerlingen.

Ook is het mogelijk om een 1 op 1 gesprek aan te vragen. Zo kunnen we gericht aandacht besteden aan ouders en leerlingen en vragen beantwoorden n.a.v. het bekijken van de diverse materialen op onze site.