Leerlingen Picasso doen met “Dodelijke schittering” mee aan het Nederlands Thriller Festival

Het is bijna Halloween. En dit betekent dat het ‘Nederlands Thriller Festival’ gaat beginnen. Dit jaar doet het Picasso-Lyceum weer mee met het Thriller Festival met een spannend thriller toneelstuk.

Sinds de zomervakantie zijn de cast onder leiding van het regieteam hard aan het repeteren voor het stuk ‘Dodelijke Schittering’. Een toneelstuk dat boeiend blijft tot het bittere eind! Gedurende de gezellige repetities doen de acteurs hun uiterste best om in hun karakter te komen en het spannende verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

Verhaal:

Na het overlijden van meneer Cooper, een excentriek en vermogend heerschap, worden zijn familieleden bijeengetrommeld om de opening van het testament bij te wonen. In de nalatenschap is een edelsteen opgenomen, die miljoenen waard is. Het gaat hierom een diamant (bijgenaamd: ‘de dodelijke schittering’) waar volgens de overleveringen een vloek op rust. Ieder die de steen bezit, zal volgens de legende een gruwelijke dood sterven. Maar aan stompzinnig bijgeloof hechten de familieleden geen enkele waarden.

Een stel lugubere en mysterieuze moorden brengt hun ongeloof al snel aan het wankelen. Wie is de dader? Waar komt dat gegil in het huis vandaan? Is er slechts één kwade genius aan het werk, of zijn er meerdere boosdoeners in het spel?

Hoelang blijft men nog blind voor de ‘Dodelijke Schittering’?

Een voorstelling kan uiteraard niet plaatsvinden zonder publiek en daarom willen we iedereen uitnodigen om te komen kijken en de ‘Dodelijke Schittering’ te aanschouwen. De ticketlink zal binnenkort online komen, maar op de volgende data zullen de uitvoeringen plaatsvinden:

  • Vrijdag 28 oktober – 20:00u
  • Zaterdag 29 oktober – 20:00u
  • Zondag 30 oktober – 20:00u
  • Vrijdag 4 november – 20:00u
  • Zaterdag 5 november – 20:00u
  • Zondag 6 november – 20:00u

Dus; komt dat zien!

Oproep:

Daarnaast zoeken we ook nog mensen die het leuk vinden om in de ruil voor maatschappelijke stage uren mee te helpen achter de bar (16+). Heb je daar interesse in? Stuur een mail naar [email protected]