Laten we kennis maken!

Picasso geeft je les

Op 4 november en 1 februari ontvangen we basisscholen. Samen met je klasgenootjes kan je een aantal lessen volgen. Deze lessen vinden tijdens schooltijd plaats. Basisscholen krijgen een uitnodiging en kunnen zich hiervoor opgeven.

Picasso geeft je les

Je kan je zelf of met een vriend of vriendin inschrijven voor kennismakingslessen. Deze lessen geven we op 19 januari en 9 februari van 14.00 – 16.30 uur. Dan zien we je graag!

Picasso leidt je rond

Je kan de school ontdekken door middel van een rondleiding. Dat kan samen met een leerling, een docent of zelfstandig met een speurtocht. Jij mag kiezen! We bieden deze mogelijkheid op 17 november, 2 februari en 16 februari tussen 14.00 – 17.00 uur. Heb je interesse, schrijf je dan in.

Picasso ’s avonds

Wil je de school een keer ’s avonds bekijken met je ouders? En willen je ouders ook weer eens in de schoolbanken zitten? Maak dan gebruik van keuzelessen op 23 november, 13 januari, 24 januari, 23 februari en 10 maart van 19.00 – 21.00 uur. Na je inschrijving kan je je eigen programma samenstellen voor deze avond.

Picasso houdt Open Huis

28 januari van 15.30 – 21.00 uur openen we onze deuren voor iedereen die sfeer wil komen proeven, vragen wil stellen en een glimp van toneel willen zien. De inschrijfmodule geeft automatisch het meest rustige moment aan.

Picasso beantwoordt vragen

Wil je graag in contact komen en een vraag stellen?  Druk op de knop om een mail te versturen en we nemen contact op.